LEV&IK gezonder, energieker, slanker!

Hi ik ben Ilona!  Voedings- en leefstijladviseur. Ik begeleid je naar je gezonde nieuwe IK.

Gezond eten, voldoende bewegen en bijtijds je ontspanning en rust pakken. Als leefstijladviseur help ik je om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Een stijl waar jij je goed bij voelt, die bij je past en die voor jou werkt. Maar om die gezonde boost blijvend te maken, is het belangrijk ook inzicht te krijgen in je emotionele welzijn, tevredenheid, levensdoel, dit samen maakt of je lekker in je vel zit, vitaal bent en voluit kunt leven.

 

NIEUW WARMTECABINE

Bewegen in een warmtecabine, betekent bewegen in een aangename temperatuur van ca. 36 graden. Het bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. De combinatie van infraroodwarmte met een intensieve spieractiviteit en het dragen van (donkere) thermokleding in de cabine zorgt voor een snellere (plaatselijke) vetverbranding.
Onder deskundige begeleiding doorloop je in de warmtecabine de oefeningen die op jou zijn afgestemd.

Voor optimale resultaten in vetverbranding en gezondheid is het raadzaam om twee keer per week te komen trainen. Per keer ben je ongeveer 25 minuten aan het sporten. Door de pilates oefeningen liggend uit te voeren worden je rug en gewrichten ontlast.

Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis, fibromyalgie? Dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het sporten in de warmtecabine!

Ook tijdens de zwangerschap is dit een fijne manier van bewegen, zolang dat voor jou goed voelt en de oefeningen goed te doen zijn.
Deze manier van doelgericht sporten is gezond en geschikt voor jong en oud!

Leefstijlanalyse heeft mij gebracht dat ik meer stil sta bij wat ik doe, met wie en waarom. Ook wat betreft mijn eetgewoonte, slaapgewoonte. Ik probeer elke dag een paar minuten rust te pakken dmv meditatie ofzo iets.”
Esther – Marketing assistent en moeder van 3 kinderen

Ik ben erg blij met wat Ilona mij geleerd heeft over gezonde voeding.
Het is me gelukt blijvend anders te gaan eten en te gaan bewegen. Ik voel weer energie en word blij van de gedachte dat ik goed zorg voor mijn lichaam!
Greetje, – Gastouder en moeder van 2 kinderen

Je bent al tijden op zoek naar een oplossing om meer energie te krijgen. Intussen vraagt je werk en gezin het nodige van je. Je vraagt je af of je het allemaal wel goed doet en of je kinderen wel de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen.

Je zou graag meer bewust aan je leefstijl en gezondheid willen werken, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Er is veel informatie en aanbod online te vinden, je hebt al diverse diëten gevolgd met als resultaat: Terug bij af!

LEV&IK biedt duidelijkheid en blijvende resultaten.

Na een uitgebreide intake en een complete Vitaliteitscheck met diverse metingen weet je precies wat de gezondheidsstatus van je lichaam is. Je leefstijl veranderen is niet moeilijk of ingewikkeld. Het is de juiste richting kiezen in de verandering van voedingspatronen. Binnen enkele weken zal je aan de hand van mijn adviezen en begeleiding blijvende resultaten zien en je energieker voelen.

Misschien herken je dit?

Onrustige huid – (Te) vaak hoofdpijn – Laag libido
Snaaitrek – Randje boven je broek
Schommelende bloedsuikerspiegel – Diabetes type 2
Maag- en darmklachten – Onregelmatige stoelgang
Slecht in slaap kunnen vallen of door kunnen slapen
Concentratie: niet scherp zijn, ‘ watten in je hoofd’
Gewichtsproblemen: te zwaar of juist te licht

70% van onze gezondheidsklachten zijn leefstijl gerelateerd. Met een gezond eetpatroon kunnen je klachten afnemen of zelfs verdwijnen!

volg mij op instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.