Omega 3 visolie

Olie voor je darmen!

Ons lichaam heeft een bloedvatenstelsel van ongeveer 100.000 km lang, die bestaan uit kleine en grote bloedvaten. Deze vaten lopen ook door je darmen. 
 
Vele onderzoeken hebben aangetoond dat voldoende omega-3 vetzuren bijdragen aan het versterken van je darmvlies en het de aanmaak van goede darmbacteriën verhoogd. Hierdoor hersteld je darm sneller en worden voedingsstoffen beter opgenomen. 

De verhouding in onze Westerse leefstijl is, dat we meer Omega 6 (ontstekingsbevorderend) consumeren dan Omega 3 (ontstekingsremmend). Hierdoor zijn we steeds gevoeliger voor ontstekingen.

Velen zullen de volgende klachten herkennen:

 • (chronische) vermoeidheid
 • pijnlijke gewrichten
 • jicht
 • hoge bloeddruk
 • huidproblemen als eczeem, acné etc
 • darmproblemen
 • reuma
 • fibromyalgie
 • overgewicht
 • diabetes type II
 • hersengerelateerde aandoeningen als Autisme, ADHD, Alzheimer, Parkinson

Door die “opstoppingen” in de bloedbaan stroomt het bloed niet soepel door de aderen waardoor voedingsstoffen minder goed vervoerd worden naar de organen die juist zo belangrijk zijn om ons lichaam goed te laten functioneren en gezond te houden.

Mogelijke-, en vaak meerdere oorzaken hiervan zijn o.a.:

  • Vochtgebrek (op uitdrogen staan)
  • Gebrek aan de juiste vetten (omega 3)
  • Teveel “slechte” vetten (omega 6)
  • Teveel koolhydraten binnen krijgen
  • Medicijngebruik
  • Stress
  • Slaapgebrek

Werken jouw darmen voor je of tegen je?

Omega 6 werkt ontstekingsbevorderend
Omega 3 werkt ontstekingsremmend

De verhouding in onze Westerse leefstijl is echter, dat we meer Omega 6 consumeren dan Omega 3, waardoor we dus steeds gevoeliger worden voor ontstekingen.
Onze cellen horen “te drijven” in het “vet” zodat de voedingsstoffen goed kunnen worden opgenomen, onze organen beter “gevoed” worden en daardoor kunnen functioneren, zoals dat bedoeld is.

Onze hersenen zijn één van die organen die veel belang heeft bij de gezonde Omega 3 vetten. Als hersenen kunnen “bewegen” (doordat ze drijven in het vet) zullen ze beter functioneren, waardoor je je helderder voelt in je hoofd, je merkt dat je korte termijn geheugen beter werkt en mentaal meer aankunt.

Rust, Reinheid en Regelmaat 

Dat is waar baby’s het goed op doen, maar hoezo alleen baby’s? Ook voor een volwassen lichaam geldt eigenlijk hetzelfde, alleen zijn we de uitvoering ergens verloren in ons drukke leven. 
 

Water drinken met Keltisch zeezout, plus de inname van Omega 3 olie zijn de eerste stappen die nodig zijn om je lichaam weer “opneembaar” te maken voor voedingsstoffen.
Wanneer het lichaam op beide manieren is uitgedroogd, is het niet mogelijk voor je darmen om voedingsstoffen op te nemen. 
Zet je lichaam letterlijk in het vet en voedt het met voeding, geen vulling. Daarna zul je merken dat je darmen weer voor je gaan werken, i.p.v. je tegen werken. 

Wat doet Omega 3 olie voor je?

 • Goed voor het hart
 • Goed voor de hersenen
 • Goed voor het zicht
 • Goed voor het immuunsysteem
 • Goed voor de bloeddruk 
 • Goed voor de balans in bloedvetten
 • Goed voor de spierfunctie 
 • Goed voor de hersenontwikkeling van een (ongeboren) kind

Ga voor goud!
Hebben jouw ogen en hersenen meer aandacht nodig? Daarvoor hebben we de beste Omega 3 olie in huis!

 • Noorse breinformule*
 • Bevat geen andere Omega 3 olie of synthetische additieven
 • Een uitgebalanceerde, superieure olie met een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega 6 en omega 3
 • Goed voor hart- en bloedvaten, het immuunsysteem en de spieren, met een focus op de hersenen en het gezichtsvermogen
 • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale concentraties cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed
 • De Omega 3 olie is MSC- en CoC-goedgekeurd en is afkomstig van de duurzame Noorse vissector
 • Toegevoegde extra vierge biologische olijfolie, hydroxytyrosol, polyfenolen, vitamine D3, vitamine A, luteïne en een frisse citroensmaak.
  100% natuurlijk.

Vitamine K2/D3

Voor een optimale werking van de Omega 3 olie, is het advies om daarnaast de vitamine K2/D3 te nemen.
Vitamine K2, zorgt voor flexibele bloedvaten door deze “schoon” te vegen en de aanwezige plaque/cholesterolkristallen te verminderen en daardoor stroomt je bloed zonder opstoppingen door je aderen. Hoe beter de doorstroming in je bloedvaten, hoe beter de afgifte van voedingsstoffen en het verminderd het risico op hart- en vaatziekten. De D3 zorgt ervoor dat jouw aderen ook van de buitenkant extra sterk worden.

Ervaringen van klanten

Jenny (52)

Ik heb nooit geweten dat een te kort aan vetzuren zorgt voor een wolken gevoel in mijn hoofd!

Peter ( 28)

Mijn opgeblazen buik en winderigheid is verdwenen!

Ingrid (43)

Geen vezelzakjes en wc papier meer voor mij! na 2 maanden brood met LEV en dagelijks omega 3 visolie kan ik dagelijks naar het toilet, zonder pijn.

Meer producten


Wil je gebruik maken van meer producten van deze hoogwaardige kwaliteit om je gezondheid te boosten? Kijk dan eens naar de volgende producten!

Nordic Energy Booster

Een ultiem voedingssupplement met actieve vitamines en mineralen dat bijdraagt aan beter energiebehoud, het immuunsysteem ondersteunt, helpt bij de normale werking van spieren en dat vermoeidheid en uitputting beperkt.

Essential

Vloeibaar voedingssupplement met multivitaminen en multimineralen verrijkt met superfruitextracten: mangosteen, açai en bosbes.

Shake Pure Vegan

Shake Pure Vegan is het ultieme gezonde voedingssupplement dat bestaat uit 100% plantaardige eiwitten. Onze unieke formule bevat erwteneiwitisolaat vermengd met rijsteiwit, quinoameel en baobabpoeder. Dit alles wordt perfect aangevuld door de natuurlijke vanillesmaak. Elk zakje heeft een inhoud van 500 gram en bevat 12 gezonde maaltijden (iedere portie bevat 40 g).

Marine Collagen

Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

Meten is weten

Waarom wij fan zijn? Het is een super uniek product! Voordat je begint met de inname van de Omega 3 olie, heb je de mogelijkheid om inzicht in jouw Omega 3 status te krijgen. Kies je voor een pakket met een test, dan krijg je deze thuis gestuurd. Met een simpele vingerprik, 2 druppels bloed op een teststrookje, weet jij binnen 25 tot 30 werkdagen hoe jouw waardes er aan toe zijn.

Na een tijdje ben je natuurlijk benieuwd wat de olie voor jou gedaan heeft. Los van het feit dat je al zoveel hebt gemerkt in je lichaam.  Na 5 maanden ontvang je wederom een test en gaan we zien wat de Omega 3 olie voor jouw gezondheid heeft gedaan. Mits je dagelijks je olie hebt ingenomen. 

Omega 3 en/of Vitamine K2/D3 bestellen!

brood-met-lev-vis

Omega 3 olie

Ga gelijk van start en bestel 2 flesjes Omega 3 olie voor €81,90 incl. verzendkosten!

Om te starten heb je de eerste maand een dubbele dosis nodig, om zo jouw cellen en vaten goed opneembaar te maken.
Daarna krijg je iedere maand een flesje Omega 3 olie thuis gestuurd en betaal je  €43,90 incl. verzendkosten. 

brood-met-lev-vis

Omega 3 olie + test

Werkt jouw lichaam als een geoliede machine? Of meer als een vastgelopen motorblok? Doe de test!

Ontvang 2 flesjes Omega 3 olie + een test om erachter te komen hoe jouw Omega 3 en Omega 6 waardes zijn. De eerste maand heb je een dubbele dosis nodig, om zo jouw cellen en vaten goed opneembaar te maken. Na 5 maanden doe je de test opnieuw en loopt jouw lichaam dan gesmeerd?

Ontvang de eerste maand 2 flesjes Omega 3 olie + een test en betaal  €124,90 incl. verzendkosten.
Daarna krijg je iedere maand een flesje Omega 3 olie thuis gestuurd en betaal je  €43,90 incl. verzendkosten.

In het kader van duurzaamheid: Bestel in 1 keer Omega 3 olie voor een halfjaar en betaal eenmalig €14,90 aan verzendkosten!

brood-met-lev-vis

Omega 3 olie + test & Vitamine K2/D3

Wil jij jouw bloed “als een malle” door je aderen laten stromen? Dan is het advies om naast de  Omega 3 olie, ook  vitamine K2/D3 te slikken.

Ontvang 2 flesjes Omega 3 olie + een test om erachter te komen hoe jouw Omega 3 en Omega 6 waardes zijn. De eerste maand heb je een dubbele dosis nodig, om zo jouw cellen en vaten goed opneembaar te maken. Na 5 maanden doe je de test opnieuw en ontdek je of het bloed “als een malle’ is gaan stromen!

Ontvang de eerste maand 2 flesjes Omega 3 olie + een test & 1 doosje vitamine K2/D3 (30 capsules) en betaal  €132,- incl. verzendkosten.
Daarna krijg je iedere maand een flesje Omega 3 olie & 1 doosje vitamine K2/D3 thuis gestuurd en betaal je  €61,- incl. verzendkosten.

In het kader van duurzaamheid: Bestel in 1 keer Omega 3 olie en vitamine K3/D3 voor een halfjaar en betaal eenmalig €14,90 aan verzendkosten!

brood-met-lev-vis

Omega 3 olie GOLD

Ga gelijk van start en bestel 2 flesjes Omega 3 GOLD olie voor €125,90 incl. verzendkosten!Om te starten heb je de eerste maand een dubbele dosis nodig, om zo jouw cellen en vaten goed opneembaar te maken. Daarna krijg je iedere maand een flesje Omega 3 GOLD olie thuis gestuurd en betaal je  €65,90 incl. verzendkosten.

LET OP! De Omega 3 olie GOLD is alleen in de smaak Lemon te verkrijgen.

brood-met-lev-vis

Omega 3 olie GOLD + test

Werkt jouw lichaam als een geoliede machine? Of meer als een vastgelopen motorblok? Doe de test!

Ontvang 2 flesjes Omega 3 olie GOLD + een test om erachter te komen hoe jouw Omega 3 en Omega 6 waardes zijn. De eerste maand heb je een dubbele dosis nodig, om zo jouw cellen en vaten goed opneembaar te maken. Na 5 maanden doe je de test opnieuw en loopt jouw lichaam dan gesmeerd?

Ontvang de eerste maand 2 flesjes Omega 3 olie + een test en betaal €163,- incl. verzendkosten.
Daarna krijg je iedere maand een flesje Omega 3 olie thuis gestuurd en betaal je  €65,90 incl. verzendkosten.

In het kader van duurzaamheid: Bestel in 1 keer Omega 3 olie voor een halfjaar en betaal eenmalig €14,90 aan verzendkosten!

LET OP! De Omega 3 olie GOLD is alleen in de smaak Lemon te verkrijgen.

brood-met-lev-vis

Omega 3 olie GOLD + test & Vitamine K2/D3

Wil jij jouw bloed “als een malle” door je aderen laten stromen? Dan is het advies om naast de Omega 3 olie GOLD, ook  vitamine K2/D3 te slikken.

Ontvang 2 flesjes Omega 3 olie GOLD + een test om erachter te komen hoe jouw Omega 3 en Omega 6 waardes zijn. De eerste maand heb je een dubbele dosis nodig, om zo jouw cellen en vaten goed opneembaar te maken. Na 5 maanden doe je de test opnieuw en ontdek je of het bloed “als een malle’ is gaan stromen!

Ontvang de eerste maand 2 flesjes Omega 3 olie + een test & 1 doosje vitamine K2/D3 (30 capsules) en betaal  €191,- incl. verzendkosten.
Daarna krijg je iedere maand een flesje Omega 3 olie & 1 doosje vitamine K2/D3 thuis gestuurd en betaal je  €83,- incl. verzendkosten.

In het kader van duurzaamheid: Bestel in 1 keer Omega 3 olie en vitamine K3/D3 voor een halfjaar en betaal eenmalig €14,90 aan verzendkosten!

LET OP! De Omega 3 olie GOLD is alleen in de smaak Lemon te verkrijgen.

brood-met-lev-vis

Omega 3 olie Vegan

Ga gelijk van start en bestel 2 flesjes Omega 3 Vegan olie voor €127,90 incl. verzendkosten!Om te starten heb je de eerste maand een dubbele dosis nodig, om zo jouw cellen en vaten goed opneembaar te maken. Daarna krijg je iedere maand een flesje Omega 3 Vegan olie thuis gestuurd en betaal je  €66,90 incl. verzendkosten.

LET OP! De Omega 3 olie Vegan is alleen in de smaak Orange te verkrijgen.

brood-met-lev-vis

Omega 3 olie Vegan + test

Werkt jouw lichaam als een geoliede machine? Of meer als een vastgelopen motorblok? Doe de test!

Ontvang 2 flesjes Omega 3 olie Vegan + een test om erachter te komen hoe jouw Omega 3 en Omega 6 waardes zijn. De eerste maand heb je een dubbele dosis nodig, om zo jouw cellen en vaten goed opneembaar te maken. Na 5 maanden doe je de test opnieuw en loopt jouw lichaam dan gesmeerd?

Ontvang de eerste maand 2 flesjes Omega 3 olie + een test en betaal €165,- incl. verzendkosten.
Daarna krijg je iedere maand een flesje Omega 3 olie thuis gestuurd en betaal je  €66,90 incl. verzendkosten.

In het kader van duurzaamheid: Bestel in 1 keer Omega 3 olie voor een halfjaar en betaal eenmalig €14,90 aan verzendkosten!

LET OP! De Omega 3 olie Vegan is alleen in de smaak Orange te verkrijgen.

brood-met-lev-vis

Omega 3 olie Vegan + test & Vitamine K2/D3

Wil jij jouw bloed “als een malle” door je aderen laten stromen? Dan is het advies om naast de Omega 3 olie Vegan, ook  vitamine K2/D3 te slikken.

Ontvang 2 flesjes Omega 3 olie Vegan + een test om erachter te komen hoe jouw Omega 3 en Omega 6 waardes zijn. De eerste maand heb je een dubbele dosis nodig, om zo jouw cellen en vaten goed opneembaar te maken. Na 5 maanden doe je de test opnieuw en ontdek je of het bloed “als een malle’ is gaan stromen!

Ontvang de eerste maand 2 flesjes Omega 3 olie + een test & 1 doosje vitamine K2/D3 (30 capsules) en betaal  €193,- incl. verzendkosten.
Daarna krijg je iedere maand een flesje Omega 3 olie & 1 doosje vitamine K2/D3 thuis gestuurd en betaal je  €89,- incl. verzendkosten.

In het kader van duurzaamheid: Bestel in 1 keer Omega 3 olie en vitamine K3/D3 voor een halfjaar en betaal eenmalig €14,90 aan verzendkosten!

LET OP! De Omega 3 olie Vegan is alleen in de smaak Orange te verkrijgen.

Vul hier je gegevens in, dan help ik je graag bij je keuze

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Winkelwagen