Zorg voor een goede darmgezondheid!

Je wilt je iedere dag gezond voelen, liever nog je wilt gezond zijn.


Je lichaam is als het ware een machine dat 24 uur per dag jouw lichaam gezond probeert te houden. Je wilt lichamelijk, maar ook geestelijk optimaal kunnen functioneren.

Om een machine goed zijn werk te laten doen, heeft het brandstof nodig. De juiste brandstof!

Zo werkt het in je lichaam ook. De motor van je eigen machine zijn je darmen, geef deze dagelijks de juiste brandstof en de basis van je gezondheid is gelegd.

De relatie tussen je darmen en je hersenen.

Mentale gezondheid en de darmen

Is er een disbalans in de darmen tussen gezonde en ongezonde bacteriën, dan raakt de productie van neurotransmitters verstoord. Hierdoor zullen zenuwcellen in de darmen en het brein minder goed met elkaar communiceren, wat kan leiden tot gevoelens van somberheid en zelfs depressie. Daarnaast komen er steeds meer aanwijzingen dat de darmen invloed hebben op allerlei andere mentale klachten en gezondheidsziekten. Zo blijken veel mensen met een hersendoening zoals schizofrenie, Alzheimer, Parkinson of een bipolaire stoornis ook te kampen met darmproblemen.

Wat kan het brood met LEV en Omega 3 visolie  voor je doen?

Het herstellen van je darmgezondheid dat is de eerste stap naar een betere gezondheid. Het Brood met LEV zorgt samen met de omega 3 visolie voor het verbeteren van je cellen en vaten in je lichaam. Wanneer je cellen en vaten in goede conditie zijn, kunnen ze je voedingsstoffen weer opnemen. 
Zie ook uitleg omega 3 visolie 

Je voedingsstoffen zijn je vitamine en mineralen die je lichaam dagelijks nodig heeft om goed te kunnen functioneren en jou gezond te houden.

Wanneer je de stap van herstellen van je darmgezondheid overslaat zul je merken dat jouw lichamelijke klachten niet verbeteren of over gaan. De basis is niet hersteld.

BESTEL HET DARM&BREIN HERSTELPAKKET

Winkelwagen