Stel je vraag, ik help je graag.

+06 236 717 80

ilona@levenik.nl

lev_en_ik

LEV&IK

KvK-nummer: 70631565
BTW-ID: NL001423949B75
OB-nummer: 105924349B01

Veel gestelde vragen

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Gezien je meerdere verpakkingen besteld en de bakmixen een lange houdbaarheid hebben kun je er een tijdje mee vooruit. Hierdoor is frequenter verzenden niet nodig gebleken. 

Ook let ik hierdoor op mijn eigen energie balans. Rust, Reinheid en Regelmaat 😉

Je darmgezondheid herstellen vraagt tijd. Dit bereik je door de producten langere tijd te gaan gebruiken. Hiervoor heb je meerdere producten nodig die je zo eenvoudig in één keer kunt bestellen. 

Helaas is dat niet mogelijk. De bakmixen pak ik persoonlijk voor je in en de omega 3 visolie komt rechtstreeks van de leverancier. Hierdoor is het niet mogelijk dit in één pakket te leveren. 

Mocht je een allergie of intolerantie hebben voor rozijnen of noten dan kan ik dit ingrediënt voor je weglaten. Je mag dit aangeven in het notitieveld, tijdens het bestelproces. 

De mixen hebben een minimale houdbaarheid van 6 maanden. Mits je de mix koel en donker bewaard.

Je mag me altijd een appje of mailtje sturen met daarin de vraag of je een aantal producten kunt komen afhalen in Meppel. Deze mogelijkheid bied ik alleen aan voor afhalen niet voor verzenden. 

Jazeker! Wanneer je de bakmixen hebt besteld kun je deze afhalen in Meppel of Ruinerwold. De omega 3 visolie wordt altijd thuisbezorgd door DHL. 

In het brood met LEV en Haver verwenbrood worden eieren verwerkt, deze zijn daardoor niet geschikt voor je. De huisgemaakte Granola bevat geen dierlijke ingrediënten.

De bakmixen worden verpakt in een omgeving waar ook producten met gluten worden verpakt. De ingrediënten zijn van nature glutenvrij, maar kunnen sporen van gluten, zaden en noten bevatten.

Dat is zeker mogelijk. Om dit te bestellen mag je een mailtje of whatsapp bericht naar me sturen met daarin de bakmix van jouw keuze.  Hiervoor vraag ik de kosten van de mix plus €4,95 verzendkosten. 

Voor een webshop verzending vraag ik €5,95. Afhalen in Meppel en Ruinerwold is gratis. 

Winkelwagen