Waar heb je invloed op en waar niet?

 

Voordat ik van een heerlijke vakantie ga genieten ( 25 juli- 16 augustus is LEV&IK gesloten) wil ik een gevoel dat in mij leeft met jullie delen..Als voeding- en leefstijladviseur zie en spreek ik dagelijks mensen en ik merk dat er een andere sfeer hangt..ongerustheid is denk ik het juiste woord.

Het zijn spannende tijden, dat voelen we allemaal op onze eigen manier en dat voelen is goed en prima. Het is alleen de vraag wat doen we met die spanning? De ene persoon kiest ervoor zich te uiten en de andere houdt zijn of haar mening voor zich. Dit omdat hij/zij de behoefte niet voelt zich te uiten of omdat hij niet durft.

Kijk en voel eens bewust hoe jij er zelf in staat? en wat doe je ermee? Is er spanning of zelfs angst? Stel jezelf dan de volgende vraag, wat is mijn eigen invloed?

Laten we allemaal blijven nadenken over onze eigen invloed, wat kan ik zelf doen om gezond te blijven, maar denk ook, hoe kan ik er zijn voor een ander. Met respect en zonder oordeel.

Na morgen ga ik 3 weken met vakantie en ik moet eerlijk bekennen dat ik niet eerder zo mijn vakantie ben in gegaan. Corona houdt ons in zijn greep, heb ik er invloed op? ja, tot op zekere hoogte. Waar ik geen invloed op heb, laat ik los. Met respect en zonder oordeel.

Tot 17 augustus, pas goed op jezelf en elkaar! en geniet van de zon en de buitenlucht 🙂

Lieve groetjes Ilona