Herken je dit???

Heb jij al verschillende acties ondernomen om je gezondheid te verbeteren, om af te vallen of om lichamelijke klachten te verminderen?

Ben je benieuwd of je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt en/of je tekorten hebt?

Heb je weinig energie en ben je vaak moe?

Gebruik jij voedingssupplementen, maar weet je niet goed waarom en of ze wel worden opgenomen?

Wil jij nu echt gezonder, energieker en slanker worden?

Healthcheck

Deze unieke check bestaat uit intakegesprek inclusief uitgebreid formulier en 2 metingen. De bodyscan geeft inzicht in je gewicht, BMI, vocht- en vetpercentage, viscerale vet, metabolische leeftijd en spiermassa.
De quantum analyser (energiemeting), dit apparaat meet het magnetische veld (trillingen) tussen de cellen van ons lichaam. Je krijgt inzicht in 40 verschillende vitaliteitsparameters zoals o.a.:
  • stofwisseling en vetverbranding
  • darmen, maag en spijsvertering
  • vitaminen en mineralen & aminozuren
  • hart en bloedvaten
  • weefsels, botten en spieren
  • zuurgraad en toxische belasting
  • mentale vitaliteit & stress

Je ontvangt een uitgebreid rapport met de uitslag, aandachtspunten, advies per parameter en persoonlijk voedingsadvies. De healthcheck geeft je de gebruiksaanwijzing voor het voedingspatroon en leefstijl dat je lichaam nodig heeft. Hierdoor is een blijvend gezonde leefstijl haalbaar voor iedereen.

Investering: €97,-

 

Meten=weten
start met 0-meting!

 

Ervaringen

Al een aantal jaar liep ik rond met buik/darmklachten… Oorzaak? Onbekend, zelfs bloedonderzoek leverde niks op. Maar de klachten bleven en de frustratie nam toe. Mijn lijf nam de regie over van mijn hoofd en bepaalde mijn dag en mijn eetgewoontes. Kortom, tijd voor actie!!!
Toen kwam Lev&Ik op mijn pad. In ons eerste gesprek en na de bioresonantiemeting gaf Ilona in een duidelijk, verhelderend en eerlijk gesprek aan wat de oorzaken waren  en wat ik kon veranderen om van de klachten af te komen. Ik was blij verrast, onder de indruk maar vooral  geïnspireerd door Ilona haar enthousiasme en voedingsadvies en nam haar ‘kapstok’ met beide handen aan. Met inmiddels fantastisch resultaat. Mijn klachten verdwenen binnen 10 dagen. Ik voel me fitter, sterker en heb zelf weer de regie over mijn lijf.

Ilona, je bent een deskundig, warm mens, met passie voor je werk. Jou enthousiasme en eerlijkheid breng je echt over. Je leert mensen anders naar hun levensstijl kijken en verrast ze met je handige tips. Je steun is onvoorwaardelijk en je luisterend oor is echt bijzonder.

Alien – 39 jaar

Klachten diabetes type 2 gerelateerd.

“Wat een openbaring! zo bijzonder wat er uit de bodyscan en energiemeting komt. Ik heb een duidelijk beeld gekregen van hoe het nu met mijn lichaam is gesteld.

Ik voelde zelf dat het 5 voor 12 was, maar door te meten is het weten!

Ilona heeft me heel goed en fijn uitgelegd wat mijn uitslagen zijn, samen hebben we de doelen bepaalt en werken we naar een resultaat. Ik ga aan de slag met begeleiding en heb er zin in!”

Vrouw – 66 jaar