NIEUW: LEV&IK Voedingsabonnement

Jezelf voeden, dat doen we iedere dag en is pure noodzaak om te kunnen leven. Maar wat weten we eigenlijk over voeden..oftewel voeding.

We krijgen minimale voedingsleer op school, te weinig wanneer je het mij vraagt. Iets dat je iedere dag doet, moet je aangeleerd krijgen om te snappen wat het voor je lichaam doet. Klinkt simpel, toch? Wanneer we leren hoe voeding voor ons lichaam zorgt, gaan we er denk ik anders mee om. Dat weet ik eigenlijk wel zeker! In de praktijk zie ik namelijk dat wanneer je inzicht krijgt in de werking van je lichaam in relatie tot voeding ( eten en drinken) je er zelf voor kan zorgen dat voeding voor je gaat werken. Hoe mooi is dat?! Van vullen naar voeden, noem ik dat.

We willen wel anders voeden, maar weten niet hoe, is een logisch gevolg van bovenstaande. LEV&IK heeft de oplossing..Kennis, inzicht in je lichaam, samen/met begeleiding, doelen stellen, motiveren, meten, concreet plan, blijvend resultaat. Alles zit erin!

LEV&IK introduceert 3 verschillende Voedingsabonnementen

Van zelfstandig tot volledig ontzorgd gaan voor een gezonder, energieker en slanker lichaam.

1 Zelf aan de slag, met minimale begeleiding van LEV&IK

2 Stok achter de deur, met dagelijks begeleiding van LEV&IK

3 Ontzorgd naar jouw resultaat, met dagelijks begeleiding,  Brood met LEV, Muesli met LEV, weegmoment etc.

LEV&IK Voedingsabonnementen