In 90 minuten een volledige analyse

Gezond eten, voldoende bewegen en bijtijds je ontspanning en rust pakken. Als leefstijladviseur help ik je om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Een stijl waar jij je goed bij voelt, die bij je past en die voor jou werkt. Maar om die gezonde boost blijvend te maken, is het belangrijk ook inzicht te krijgen in je emotionele welzijn, tevredenheid, levensdoel, dit samen maakt of je lekker in je vel zit, vitaal bent en voluit kunt leven.
Wij vrouwen kunnen uren shoppen, kletsen over eten, het zoveelste dieet uitproberen, bezig zijn met de kinderen, werk, kortom wij houden alle ballen in de lucht maar gunnen onszelf te weinig tijd om aan onze eigen gezondheid, voeding en leefstijl te werken!
In een analyse van 90 min geef ik je inzicht en maken we samen een praktisch uitvoerbaar plan.

ERVARINGEN

Leefstijlanalyse heeft mij gebracht dat ik meer stil sta bij wat ik doe, met wie en waarom. Ook wat betreft mijn eetgewoonte, slaapgewoonte. Ik probeer elke dag een paar minuten rust te pakken dmv meditatie ofzo iets.”
Esther – Marketing assistent en moeder van 3 kinderen

Ik ben erg blij met wat Ilona mij geleerd heeft over gezonde voeding.
Het is me gelukt blijvend anders te gaan eten en te gaan bewegen. Ik voel weer energie en word blij van de gedachte dat ik goed zorg voor mijn lichaam!
Greetje, – Gastouder en moeder van 2 kinderen