Jouw leefstijlanalyse in 90 minuten

Gezond eten, voldoende bewegen en bijtijds je ontspanning en rust pakken. Als leefstijladviseur help ik je om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Een stijl waar jij je goed bij voelt, die bij je past en die voor jou werkt. Maar om die gezonde boost blijvend te maken, is het belangrijk ook inzicht te krijgen in je emotionele welzijn, tevredenheid, levensdoel, dit samen maakt of je lekker in je vel zit, vitaal bent en voluit kunt leven.

Leefstijl of vitaliteit het zijn container begrippen. Maar wat betekent het nou eigenlijk voor jou? Ieder van ons streeft naar een gezonde leefstijl, iedere dag opnieuw ben jij verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.  Weet dat het niet iedere dag haalbaar is of perfect hoeft te zijn. Een balans vinden in gezond en ongezond en wat past in mijn leven en draagt bij aan mijn gezondheid. Dat is waar het om gaat.

Kleine stapjes vooruit en voelen dat het beter gaat.

In tijden van onrust, onzekerheid en angst kan er eenvoudig een disbalans ontstaan in je leefstijl. Belangrijk is dat je op zoek gaat naar inzicht. Met andere woorden aan welke knoppen kan ik draaien om weer in balans te komen.

In een analyse van 90 minuten krijg je inzicht, krijg je de gebruiksaanwijzing van jouw knoppen én je leert ze bedienen. Praktisch en uitvoerbaar!

Wanneer  en hoeveel moet ik gaan draaien aan de knop voeding?

Wanneer aan de knop voor emotie of je kernwaarden?

Ik wil gaan bewegen, maar wat is haalbaar?

Het resultaat is een blijvend gezonde leefstijl met meer energie en gezondheid.

Neem de regie over je eigen leefstijl! juist nu!

ERVARINGEN

Leefstijlanalyse heeft mij gebracht dat ik meer stil sta bij wat ik doe, met wie en waarom. Ook wat betreft mijn eetgewoonte, slaapgewoonte. Ik probeer elke dag een paar minuten rust te pakken dmv meditatie ofzo iets.”
Esther – Marketing assistent en moeder van 3 kinderen

Ik ben erg blij met wat Ilona mij geleerd heeft over gezonde voeding.
Het is me gelukt blijvend anders te gaan eten en te gaan bewegen. Ik voel weer energie en word blij van de gedachte dat ik goed zorg voor mijn lichaam!
Greetje, – Gastouder en moeder van 2 kinderen