Het roer om..in 28 dagen resultaat!

28 dagen geleden ging het roer om, drastisch..

Een spannende en uitdagende stap. Ga ik het volhouden?! Samen met mijn vrouw, kinderen en Ilona als voedingsadviseur ging ik de strijd aan om mijn leefstijl definitief aan te pakken. Die overtollige kilo’s moeten eraf!

Gericht boodschappen doen en bereiden, het was wennen, maar het programma met de duidelijke en makkelijke recepten geven snel resultaat en ik kreeg zelfs weer lol in het koken! We hebben veel afgewogen. gesneden, gehakt, gedraaid, etiketten leren lezen, geraspt, geproefd en uitgeprobeerd, kortom leren waarderen zo kan ik het het beste omschrijven.

 

En nu 28 dagen later is het roer definitief om en geloof het of niet?! we gaan gewoon lekker verder omdat het kan en omdat het zo goed gaat, dit zegt genoeg lijkt mij! Bedankt Ilona!

Mijn resultaten tot nu toe:

  • gewicht: – 12 kilo
  • buikvet: – 3
  • vetpercentage: – 5%
  • vochtpercentage: + 5%
  • spiermassa: 66 % ( constant)
  • ik heb weer energie!
  • slaap veel beter