Onze producten met LEV

Het ontstaan van..

In mijn tienerjaren schommelde mijn bloedsuikerspiegel enorm en ik had geen idee waardoor dit kwam. Nu, jaren later weet ik waardoor dit ontstond. Teveel koolhydraten, waaronder boterhammen met zoetbeleg, een koekje bij de thee en iedere avond aardappelen, pasta, rijst of pannenkoek zorgde voor deze schommelingen. 

Mijn zoektocht startte ik door minder boterhammen te gaan eten en dat was een goede zet, maar wat vond ik het lastig. Een verse boterham of een afgebakken broodje, heerlijk vond en vind ik dat. Toch zette ik door en na 14 dagen voelde ik me echt anders. Ik had namelijk minder trek, minder bloedsuikerschommelingen, was langer verzadigd en ook mijn ontlasting verbeterde ( ik kon weer iedere dag naar het toilet) ik kon het eigenlijk niet geloven. 

Hier is het zaadje gepoot. Wanneer het bij mij zoveel opleverde wat zou dit doen bij de ‘brood etende’ Nederlander. Want brood volledig uit je voedingspatroon laten is echt niet nodig, daar is het veel te lekker en ook praktisch voor. 

Liefs en geniet Ilona

Het brood met LEV is koolhydraatarm, eiwitrijk, bevat gezonde vetten en vezels. Van nature bevat het geen gluten ( gebakken brood van de bakker, kan sporen van gluten bevatten)

VOORDELEN van dit brood:

 • Een langdurige verzadiging, houdt bloedsuikerstabiel
 • Geen behoefte aan tussendoortjes
 • De vezels zorgen voor een gezonde spijsvertering
 • Geen obstipatie meer
 • Past in een koolhydraatarm dieet
 • Zorgt voor gewichtsverlies
 • Maag- en darmklachten zijn vaak leefstijl/ voeding gerelateerd. Probeer dit brood minimaal twee weken en merk het verschil.

Advies: Eet dagelijks 1 plak brood als ontbijt en/of lunch. Beleg het met roomboter en/ of kaas. Aangevuld met een gekookt ei of een halve avocado

Brood met LEV is gebakken verkrijgbaar bij De echte bakker Steenbergen in Meppel. Prijs per brood €8,50

NIEUW Brood met LEV bakmix verkrijgbaar bij Steenbergen en bij ons in de LEV&Healthy praktijk aan de Zomerdijk 9E in Meppel. Bakmix in zakje van 250 gram €4,50. In weckpot €4,50 + €2,- statiegeld. Je mag de weckpot na gebruik inleveren en omruilen voor een gevuld exemplaar a €4,50. Lekker duurzaam! 

Bananenhaverbrood

Wanneer je dit proeft, ben je verkocht! Dit goedgevulde brood is rijk aan vezels, banaan, rozijnen en kaneel. Ook heerlijk voor bij de koffie!

 • Het bevat alleen de van nature aanwezige suikers
 • Alternatief voor de krentenbol
 • Ideaal voor in de broodtrommel van de kinderen
 • Ook heerlijk met roomboter en/of een plak kaas
 • Prijs per brood €7,50
 • Gebakken verkrijgbaar bij Steenbergen en LEV&Healthy

De broden zijn puur en bereid met verse ingrediënten. In de koelkast is het brood enkele dagen houdbaar. Vries het bij voorkeur per plak in. 

Huisgemaakte Granola 

Deze krokante huisgemaakte Granola wordt wekelijks gebakken door Ilona.

Het bevat uit een rijke mix van o.a. biologische havermout, zaden, kokosflakes, ongebrande noten en specerijen. Heerlijk voor bij het ontbijt of lunch samen met bv. Griekse yoghurt en vers fruit. Start je dag gezond en lekker!

Verkrijgbaar bij De Echte bakker Steenbakker en LEV&Healthy. Papieren zak a 500 gram €7,95

Alle producten met LEV zijn bereid zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen, broodverbeteraars etc. Ook worden er geen geraffineerde suikers aan toegevoegd.